Elektromos ollós emelő gép beszerzése a HOMAFERR Kft. részére

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-02453

Kedvezményezett neve: HOMAFERR Kft.

A projekt címe: „Elektromos ollós emelő gép beszerzése a HOMAFERR Kft. részére”

Szerződött támogatás összege: 8 999 998 Ft 

Támogatás mértéke: 70 %

A projekt tartalmának bemutatása:

A pályázat keretein belül beszerzésre kerül 1 db kültéri ollós emelő, ennek a gépnek a mozgatása sokkal egyszerűbb piacon lévő hasonló gépeknél, mivel mind nagyobb helyigényűek és drágábbak is, mint ez a SKYJACK SJ6832 RTE elektromos ollós emelő. A géppel hatékonyabb munkavégzést tudunk eredményezni, ezáltal a társaság kapacitásának növelése, a gyorsabb és pontosabb minőségi munkavégzés biztosítása, a vállalkozás fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának erősítése, versenyképességének és jövedelemtermelő képességének a növelése, valamint a meglévő munkahelyek megtartása, szükség esetén újak létrehozása valósul meg. 

A jelen projekt által fejlesztendő tevékenység hozzáadottérték növekedési potenciált jelent, mivel a projekt fizikai befejezését követően a vállalkozás növelni fogja szolgáltatásai színvonalát, nettó árbevételét, személyi jellegű ráfordítását, fenntartja vagy növeli a foglalkoztatott létszámot. Az eszköz beszerzésével a vállalkozás a kapacitásának a növelésével nagyobb megrendeléseket tud elvállalni, ezáltal hozzájárul a munkavállalók megtartásához és szükség esetén új munkavállalók alkalmazásához.

A pontos határidők betartása érdekében és a cél feladat megfelelő ellátása miatt nagy jelentőséggel bír és tovább növeli vállalkozásunk piaci pozícióját. A munkáink nagy része rövid határidővel rendelkezik, így nem engedhetjük meg magunknak, hogy egyes munkafázisoknál csúszások legyenek. Ezen problémák kiküszöbölésére az eszközbeszerzés a megoldás, a megfelelő létszámú személyzettel, hozzáértő gárdával rendelkezünk, a jelenlegi munkavállalóink között a gépkezeléséhez megfelelő szakismerettel és szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek is vannak. 

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.12.31.