Pályázatok

Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-05086
a kedvezményezett neve: HOMAFERR Fémipari Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság,
a projekt címe: Eszközbeszerzés a Homaferr Kft-nél”
a szerződött támogatás összege: 9 999 150 Ft
a támogatás mértéke: 70 %
a megvalósítási helyszín: 7900 Szigetvár, Dencsházai út 6
a projekt tartalmának bemutatása: Jelen pályázat a vállalkozás 25.29 - Fémtartály gyártása tevékenység fejlesztésére irányul.
A pályázat keretében az alábbi tevékenységek valósulnak meg:
a) Új eszközök, gépek beszerzése, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítása:
1 db CNC Hidraulikus élhajlító gép WC67D sorozat SNC53 vezérléssel
b) Projekt szakmai megvalósításának közvetett költségei
a projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.11.01. 
 
 

A projekt azonosító száma:GINOP-1.2.8-20-2020-02453
Kedvezményezett neve: HOMAFERR Kft.
A projekt címe: „Elektromos ollós emelő gép beszerzése a HOMAFERR Kft. részére”
Szerződött támogatás összege: 8 999 998 Ft
Támogatás mértéke: 70 %
A projekt tartalmának bemutatása:
A pályázat keretein belül beszerzésre kerül 1 db kültéri ollós emelő, ennek a gépnek a mozgatása sokkal egyszerűbb piacon lévő hasonló gépeknél, mivel mind nagyobb helyigényűek és drágábbak is, mint ez a SKYJACK SJ6832 RTE elektromos ollós emelő. A géppel hatékonyabb munkavégzést tudunk eredményezni, ezáltal a társaság kapacitásának növelése, a gyorsabb és pontosabb minőségi munkavégzés biztosítása, a vállalkozás fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának erősítése, versenyképességének és jövedelemtermelő képességének a növelése, valamint a meglévő munkahelyek megtartása, szükség esetén újak létrehozása valósul meg. 
A jelen projekt által fejlesztendő tevékenység hozzáadottérték növekedési potenciált jelent, mivel a projekt fizikai befejezését követően a vállalkozás növelni fogja szolgáltatásai színvonalát, nettó árbevételét, személyi jellegű ráfordítását, fenntartja vagy növeli a foglalkoztatott létszámot. Az eszköz beszerzésével a vállalkozás a kapacitásának a növelésével nagyobb megrendeléseket tud elvállalni, ezáltal hozzájárul a munkavállalók megtartásához és szükség esetén új munkavállalók alkalmazásához.
A pontos határidők betartása érdekében és a cél feladat megfelelő ellátása miatt nagy jelentőséggel bír és tovább növeli vállalkozásunk piaci pozícióját. A munkáink nagy része rövid határidővel rendelkezik, így nem engedhetjük meg magunknak, hogy egyes munkafázisoknál csúszások legyenek. Ezen problémák kiküszöbölésére az eszközbeszerzés a megoldás, a megfelelő létszámú személyzettel, hozzáértő gárdával rendelkezünk, a jelenlegi munkavállalóink között a gépkezeléséhez megfelelő szakismerettel és szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek is vannak. 
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.12.31.